Bærekraftsrapport 2019

2 Juni 2020
I EMMAs bærekraftsrapport for 2018, tok vi deg gjennom EMMAs rike historie. 2019 er det første året siden vi la fabrikken vår i Emma statsgruve i Brunssum fullstendig bak oss. Tiden er inne for et nytt kapittel i historien om EMMAs skofabrikk!

Skriv inn e-postadressen din nederst på denne siden og last ned EMMAs bærekraftsrapport 2019.

SPOL TILBAKE!

Tilbake til tidlig 2019. I EMMAs bærekraftsrapport for 2018, tok vi deg gjennom EMMAs rike historie. Statsgruven Emma, hjemmet vårt. Stedet hvor alt begynte på slutten av 1920-tallet, 855 meter under jorden. Det sosiale arbeidsanlegget hvor EMMA laget den aller første verneskoen, som veide opptil 1 kilo, med en tåkappe av stål på toppen av skoen. Mye har endret seg de siste 90 årene! Alt har endret seg, bortsett fra prinsippene våre. 2019 er det første året siden vi la fabrikken vår i Emmas statsgruve i Brunssum fullstendig bak oss, med sorg i hjertene til noen av de ansatte. Tiden er inne for et nytt kapittel i historien om EMMAs skofabrikk!

EMMA tok steg i 2019 for å flytte så mye som mulig over fra fossil gruvedrift (utvinning av råmaterialer, akkurat som det ble gjort i Emmas statsgruve) til urban gruvedrift (bruk av råmaterialer rundt oss). Mer gjenvinning fra avfall, mindre utvinning fra naturen, det er intensjonen. Hos EMMA går bærekraft langt forbi resirkulering av materialer. I løpet av det siste året har vi også fokusert på å forbedre sikkerheten i den bredeste forstand: trygge arbeidsforhold, trygg fotbeskyttelse og trygghet for miljøet.

Vil du vite mer? Last ned Bærekraftsrapporten for 2019!


EMMA SAFETY FOOTWEAR: BÆREKRAFTSRAPPORT FOR 2019
Skriv inn e-postadressen din og last ned EMMAs bærekraftsrapport 2019.
(Engelsk versjon).

Enter your email address and download EMMA's Sustainability Report 2019.