LIFE IS AN ADVENTURE - BE AN EXPLORER

Je hoeft geen Robinson Crusoe, Indiana Jones of David Livingstone te heten om het avontuur op te zoeken. Het avontuur is namelijk overal. Als je het maar wilt zien en ontdekken. Met veel trots presenteren we jou twee gloednieuwe modellen: Evoke 2.0 en Everon 2.0.

Twee robuuste alleskunners, geïnspireerd op avontuur en de magie van het onbekende. Twee modellen waarin het beste van EMMA samenkomt: onze jarenlange expertise op het gebied van comfort en grip, ons vakmanschap om in eigen huis de meest veilige veiligheidsschoenen te maken en onze toekomstdroom om de wereld mooier en groener te maken.

EVOKE 2.0
EVOKE 2.0
EVERON 2.0
EVERON 2.0
Ga je mee op ontdekkingstocht?
Ga je mee op ontdekkingstocht?

INSPIRED BY NATURE

Bij de ontwikkeling van de Evoke 2.0 en Everon 2.0 lieten de designers van EMMA Safety Footwear zich inspireren door de wereld van ‘trekking’. Meerdaagse tochten over smalle bergpaden en langs diepe ravijnen… Overnachtingen in berghutten of bivakken… Ze kunnen lichaam en geest danig op de proef stellen. Wie doorzet, wordt rijkelijk beloond met verbluffende vergezichten, serene stiltes en tal van andere ervaringen om nooit meer te vergeten.

Iedereen die weleens zo’n tocht gemaakt heeft, of zelfs ‘gewoon’ op zondagmiddag een stevige wandeling maakt, weet hoe belangrijk goed materiaal is. Onder uitdagende omstandigheden kunnen schoenen het verschil maken. Ze zorgen voor de juiste ondersteuning en bieden je comfort.

De Evoke 2.0 en Everon 2.0 zijn ontwikkeld om lange dagen op de been goed door te komen. Of je nu bergen trotseert of voor je werk hele dagen ladder-op, ladder-af gaat; een kilometervreter bent in de natuur, of dagelijks tienduizenden stappen zet op een paar vierkante meter.


EXTRAORDINARY GRIP, EXTRAORDINARY COMFORT, EXTRA ORDINARY SAFETY 


EVOKE 2.0 EN EVERON 2.0 ZIJN ONTWORPEN OM EXTREMEN  TE DOORSTAAN. DAT MERK JE!

Extraordinary grip op alle oppervlakten en in alle omstandigheden, dankzij de stevige zool met profiel en ultieme grip. Waar je ook bent, wat je onderweg ook tegenkomt, jij staat stevig in je schoenen.


Extraordinary comfort dankzij het ergonomisch ontwerp, de lichtgewicht uitvoering, de vernieuwde hielpartij die zorgt voor teruggave van de energie en perfecte demping. Zelfs na een lange dag hard werken, maak je op deze schoenen met plezier nog een wandeling met de hond.


Extraordinary safety dankzij de S3S normering (Evoke 2.0 en Everon 2.0 zijn volgens de nieuwste veiligheidsnormen gecertificeerd) en de microfiber scuffcap. Deze schoenen kunnen gegarandeerd tegen een stootje (of meer).


GET YOUR FACTS TOGETHER

Evoke_2.0_Everon_2.0_EMMA_Safety_Footwear_factsheets_NL

DOWNLOAD FACTSHEETS


ADVENTURE IS EVERYWHERE

Zijn deze gloednieuwe schoenen alleen gemaakt voor avonturiers? Allesbehalve! Juist door de combinatie van specs, zijn Evoke 2.0 en Everon 2.0 verrassend allround inzetbaar.

Beide schoenen zijn metaalvrij en beschikken over antistatische eigenschappen, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor gebruik in de lichte industrie en elektro- en installatietechniek. Denk aan elektriciens, monteurs of installateurs van zonnepanelen of warmtepompen.

De extreme grip  – zelfs op de meest uitdagende oppervlakten - maakt dat ook mensen die veel buiten of in de natuur werken, op Evoke 2.0 en Everon 2.0 goed uit de voeten kunnen.

____

Het feit dat een groot deel van de schoen gemaakt is uit gerecyclede materialen, is een dikke plus.

Het sportieve design, gecombineerd met de lichte uitvoering maken beide schoenen geliefd in de logistiek en transport, bijvoorbeeld voor gebruik in logistieke centra en warehouses.

ADVENTURE IS OUT THERE. LET'S GO AND FIND IT!