Emma Safety Footwear B.V eller noen av datterselskapene er ansvarlig for, og fraskriver seg uttrykkelig alt ansvar for skader av noen slag som oppstår som følge av bruk, referanse til eller avhengighet av eventuell informasjon som finnes på dette nettstedet eller eventuelle andre nettsteder koblet til dette nettstedet. Selv om informasjonen og innholdet på dette nettstedet er skrevet med intensjonen om å oppdateres periodisk og nøye, gis det ingen garanti for at informasjonen på dette nettstedet er korrekt, komplett og oppdatert. Selv om nettstedet kan inkludere lenker som gir direkte tilgang til andre internettressurser, inkludert nettsteder, er ikke Emma Safety Footwear B.V., og vil heller aldri være, ansvarlig for nøyaktigheten eller innholdet av informasjon på disse nettstedene (eller eventuelle andre utsalgssteder). Lenker fra nettstedet vårt til tredjeparters nettsteder betyr ikke at vi anbefaler partene eller deres produkter og tjenester.

Innhold fra dette nettstedet er opphavsrettsbeskyttet og kan ikke kopieres på noen som helst måte uten tillatelse fra Emma Safety Footwear B.V.

Du kan kontakte oss for å be om informasjon.

Dette nettstedet gjør bruk av informasjonskapsler for nettstatistikker, for å kunne levere en veldig god brukeropplevelse. Vi respekterer personvernet ditt og vil ikke selge denne informasjonen til eventuelle tredjeparter.